Loodgieter Vlissingen

Wij verhelpen alle verstoppingen!

Wij staan voor u paraat!

Loodgieter Vlissingen

Loodgieter Vlissingen? Bent u op zoek naar een loodgieter voor een verstopping in uw wc, gootsteen, wastafel, douche, riool of een andere afvoer? Dan bent u aan het juiste adres.
Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen en kunnen u daarnaast helpen met het inspecteren en/of reinigen van uw afvoeren en riolering.

Ook wanneer u hulp zoekt bij het vervangen of aanleggen van riolering kunt u op ons rekenen. Wij weten door ons werk als ontstoppingsbedrijf precies hoe dit aangelegd moet worden om vervelende verstoppingen te voorkomen.

Heeft u een verstopping of een ander afvoerprobleem? En wilt u daarvoor de hulp van een Loodgieter Vlissingen inschakelen? Neem dan gerust contact op via 0118 201 692.

Onze beloften.

R

2 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsbedrijf Vlissingen

Services

Ontstoppingsdienst Vlissingen

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0118 201 692

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Vlissingen. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Vlissingen.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

In Vlissingen en omstreken

Loodgietersbedrijf Vlissingen

Wij zijn werkzaam in de hele regio van Vlissingen. Het maakt niet uit waar u woont, wij brengen in geen enkel geval voorrijkosten in rekening!
Omdat wij altijd werkzaam zijn in Vlissingen, kunnen wij vaak binnen no-time bij u ter plaatse zijn! Het is ook mogelijk dat u te maken krijgt met een verstopping die per direct verholpen moet worden. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar.

Heeft u te maken met een verstopping en wilt u deze laten verhelpen door een specialistisch Loodgietersbedrijf Vlissingen? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Vlissingen op 0118 201 692.

Vlissingen Afvoer Ontstoppen
Loodgieter Vlissingen

Jaren Ervaring

Vlissingen Loodgietersbedrijf
Riool Ontstoppen Vlissingen

Ontstoppen

Ontstoppen Vlissingen?

Heeft u het idee dat er een verstopping in uw riool zit? Of spoelt uw gootsteen niet meer goed door? Dan heeft u waarschijnlijk een verstopping.

Wij weten als geen ander hoe vervelend verstoppingen zijn. Vaak doen ze zich voor op de meest ongelegen momenten. Gelukkig kunt u op zo’n moment rekenen op de hulp van Ontstoppingsdienst Vlissingen.

Veel mensen laten een verstopping liever verhelpen door een ervaren ontstopper? Dit snappen wij goed. Hiermee weet u namelijk zeker dat u zelf geen schade aanricht aan uw riool of afvoer.

Wilt u een snelle en effectieve oplossing voor uw verstoppingen? Bel dan vrijblijvend met 0118 201 692 om uw probleem te bespreken met een collega van Ontstoppingsdienst Vlissingen. Wij helpen u graag!

Riool Ontstoppen Vlissingen

Komt het water terug uit uw keukenafvoer omhoog of hoort u een borrelend geluid uit de afvoer, wanneer u de wc doorspoelt? Dan is het goed mogelijk dat u te maken heeft met een rioolverstopping.
In veel gevallen zijn deze verstoppingen hardnekkig en lastig te verhelpen. U heeft waarschijnlijk ook niet de kennis of het materiaal in huis hebt om zelf uw riool te ontstoppen. Gelukkig beschikt Riool Ontstoppen Vlissingen over professionele apparatuur om elke verstopping te verhelpen.

Wacht niet te lang met het ontstoppen van uw riool. Hoe langer u wacht, hoe groter de problemen worden. Maak daarom vandaag nog een afspraak met onze collega.

Wanneer u contact opneemt met Ontstoppingsdienst Vlissingen weet u zeker dat uw verstopping op een effectieve manier wordt verholpen! Neem vandaag nog contact op via 0118 201 692. Wij komen u binnen no-time helpen.

Vlissingen Riool Ontstopping
Ontstoppen Gootsteen Vlissingen
Vlissingen Loodgieter
Riool Verstopping Vlissingen Camerainspectie

Afvoer ontstoppen Vlissingen

Er zijn maar weinig dingen die zo vervelend zijn als een afvoerverstopping. Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Geen zorgen, Ontstoppingsdienst Vlissingen helpt u graag! Wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur om uw afvoerproblemen te verhelpen.
Om deze problemen op te lossen zijn er veel middelen en gereedschappen beschikbaar. Dit maakt het onduidelijk wat nou wel en wat niet goed functioneert. Het antwoord op al uw vragen over verstoppingen in afvoeren vindt u op desbetreffende pagina over afvoeren.

Heeft u echt alles geprobeerd maar lukt het maar niet de verstopping te verhelpen? Laat het probleem dan oplossen door een ervaren rioolspecialist, onze vakmannen zijn namelijk expert op het gebied van verstoppingen.

Heeft u hulp nodig van een loodgieter in Vlissingen bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 0118 201 692 om uw klus te bespreken met onze collega.

Gootsteen Ontstoppen Vlissingen

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Of loopt het water niet meer zo goed weg als eerst? Dan is de kans groot dat er ergens in de afvoer een opstopping zit van vet of olie.
Wanneer u te maken heeft met een verstopping raden wij altijd aan zo snel mogelijk actie te ondernemen. Een blokkade van etensresten en vetten kan na verloop van tijd verharden. Hierdoor wordt de verstopping lastiger te verhelpen. Op deze pagina hebben wij een aantal methodes beschreven om uw gootsteen te ontstoppen.

Heeft u hulp nodig bij het ontstoppen van uw verstopte afvoer? Bel nu vrijblijvend met 0118 201 692 om uw klus te bespreken met onze collega. Loodgieter Vlissingen helpt u graag met uw gootsteen verstopping!

Verstopping Gootsteen Vlissingen
Vlissingen Ontstoppingdienst
Wc Ontstoppen Vlissingen
Riool Verstopping Vlissingen

Toilet verstopt

Wc Ontstoppen Vlissingen

Het overkomt iedereen wel eens: u bent net naar de wc geweest en het water loopt niet meer weg. U heeft dus te maken met een verstopping. Wij weten als geen ander hoe vervelend dit is. Vooral wanneer dit gepaard gaat stank uit het riool.
In veel gevallen is het verhelpen van een wc verstopping niet eenvoudig. Veel mensen laten de verstopping graag verhelpen door een ervaren ontstoppingsbedrijf. Wanneer iemand zelf aan de slag gaat is de kans groot dat er schade aangericht wordt. Dit raden wij dus altijd af.

Op het moment dat dat u toch besluit zelf uw riool te ontstoppen, is het van belang om er eerst te achterhalen waar de verstopping zit. En vervolgens waardoor de verstopping is ontstaan. In veel gevallen zien we dat een vastzittend object de verstopping veroorzaakt.

Het is mogelijk dat u iets in het toilet laat vallen. Omdat dit een groter object betreft, is de kans aanwezig dat dit niet soepel wegspoelt. In dit geval is het noodzakelijk om een manier van aanpak te hanteren die de verstopping naar boven brengt.

Heeft u het idee dat de verstopping veroorzaakt wordt door iets van vet, papier of iets anders wat flexibel is? Dan is het mogelijk dat u de spoeling kunt doorduwen en de wc verstopping op die manier op te lossen.

Wilt u dat onze specialistische loodgieter uw verstopte wc komt ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met 0118 201 692 om uw klus te bespreken met Ontstoppingsdienst Vlissingen.

Andere services

Overige werkzaamheden

Loodgietersbedrijf Ontstoppingsbedrijf Vlissingen is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen in een riool, afvoer, gootsteen of wc. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor andere werkzaamheden.

Rioolinspectie met camera

Onze monteurs zijn in staat om het riool inwendig met een rioolcamera te inspecteren en te controleren op lekkage. Bij deze inspectie gaan wij met een camera uw rioolbuis binnen.

Tijdens een dergelijke inspectie met een rioolcamera volgen de inspecteurs van Ontstoppingsbedrijf Vlissingen de weg van de rioolinspectiecamera door het rioolstelsel op een scherm. Hierdoor kunnen wij een goed kijkje nemen in uw riool.

Onze vakmannen zijn opgeleid om beginnende verstoppingen of anders storingen in een vroeg stadium te herkennen. Wij kunnen op basis van deze camerabeelden een inschatting maken van de ernst van de situatie.

Vaak kunnen problemen in het riool verholpen worden door kleinere gerichte reparatie. Zo hoeft niet direct de gehele rioolbuis vervangen te worden. Hierdoor bespaart u een hoop ongemakken en kosten.

Wilt u uw riool laten inspecteren met een rioolcamera door ons loodgietersbedrijf in Vlissingen? Neem dan contact op via 0118 201 692. Wij helpen u graag!

Verstopping Afvoer Vlissingen
Afvoer Ontstopping Vlissingen
Loodgieters Vlissingen
Vlissingen Ontstoppingbedrijf

Reinigen

Riool reiniging

Bij Ontstoppingsdienst Vlissingen zeggen wij altijd: voorkomen is beter dan genezen. Dat is de reden dat wij u aanraden om uw riool periodiek te laten reinigen. Hiermee voorkomt u riool- en afvoerproblemen als verstoppingen, lekkages en stankoverlast.

Een rioolreiniging is ideaal om ongemakken en de daarbij horende kosten, aan uw riool te voorkomen. Door uw riool preventief te reinigen kunnen wij beginnende verstoppingen verhelpen.

Wanneer wij u riool reinigen, behoudt u uw riool in perfecte staat. Dit komt de levensduur van het riool ten goede.

Wilt u een rioolreiniging op korte termijn laten uitvoeren door een loodgieter in Vlissingen? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Vlissingen via 0118 201 692.

Repareren

Rioolreparatie en vervangingen

Naast het ontstoppen van riolen, kunt u Ontstoppingsbedrijf Vlissingen ook inschakelen wanneer een riool vervangen of gerepareerd moet worden.

Ondervindt u al geruime tijd problemen met uw riool? Dan is het aan te raden dat u uw riool laat vervangen. Bij verouderde of verkeerd aangelegde riolen wordt de kans op rioolproblemen aanzienlijk vergroot. Op het moment dat u te maken heeft met een breuk in de rioolleiding, is het nodig om uw riool (deels) te vervangen.

Wilt u een afspraak maken om uw riool te laten repareren of vervangen? Neem dan contact op via 0118 201 692. Onze monteurs staan voor u klaar.

Riool Ontstopping Vlissingen
Vlissingen Riool Ontstopping
Loodgietersbedrijf Vlissingen
Riool Ontstoppingsdienst Vlissingen

Gespecialiseerd loodgietersbedrijf

Een professionele ontstoppingsdienst

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping in uw riool of afvoer? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Vlissingen! Wij helpen u graag van deze vervelende verstopping af!
Onze ontstoppers hebben veel ervaring en kunnen elke verstopping snel en goed verhelpen. Hiervoor maken onze vakmannen gebruik van professionele machines die elke blokkade de baas zijn. Hoe erg de gootsteenverstopping ook is, wij kunnen het oplossen.

Ontstoppingsbedrijf Vlissingen is 24/7 bereikbaar. Het doet er ook niet toe of in Vlissingen woont of net erbuiten, wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Onze service staat centraal. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Vlissingen via 0118 201 692.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

103

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

31

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 2 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping op tegen een gereduceerd tarief!

R

2 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Vlissingen
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Vlissingen rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0118 201 692

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Vlissingen

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Vlissingen

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Vlissingen!

Afvoer Ontstoppen Vlissingen

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Vlissingen

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Vlissingen

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Vlissingen

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Vlissingen

Ontstoppingsbedrijf Vlissingen is al sinds 1992 actief in het verhelpen van allerlei afvoer- en rioolproblemen. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Inmiddels hebben wij al duizenden particulieren en bedrijven blij gemaakt.

Met een vakman van Ontstoppingsbedrijf Vlissingen bent u verzekerd van een professionele ontstopping. Op locatie onderzoekt onze vakman als eerst de situatie waarbij twee vragen beantwoordt worden: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Onze vakman maakt vervolgens een prijsopgave met een schatting van de arbeidstijd en de machines die ingezet worden. Zodra u akkoord bent, gaan wij direct aan de slag.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Vlissingen inschakelen voor een verstopte afvoer of een verstopt riool? Of kampt u met een ander riool- of afvoerprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Vlissingen via 0118 201 692 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Vlissingen te werk?
Tijdens het bezoek van onze monteur wordt eerst de situatie onderzocht. Er wordt gekeken naar waar de verstopping zich bevindt en hoe dit het best opgelost kan worden.

De monteur van Ontstoppingsdienst Vlissingen maakt vervolgens een prijsopgave waarin de arbeidstijd en eventuele materiaal- en machinekosten worden vermeld. De monteur start de werkzaamheden pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen te voorkomen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0118 201 692.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan. Wij adviseren echter wel om uw situatie eerst te bespreken. De kans is groot dat een verstopping terugkeert als deze niet goed ontstopt is.

Om een afspraak te annuleren kunt u bellen naar 0118 201 692.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het tijdsblok wat er met u afgesproken wordt tijdens het inplannen van de afspraak.

Wij werken met tijdsblokken omdat het kan verschillen hoe lang een klus duurt. Soms loopt een klus iets uit en soms gaat het sneller dan verwacht. Mocht de monteur later zijn dan het afgesproken tijdsblok, dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt is afhankelijk van de ernst van de verstopping. Het is daarom lastig zeggen hoe lang een ontstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te ontstoppen.

Hoe lang het ongeveer gaat duren kan de monteur op locatie beoordelen. Voor het maken van de prijsopgave wordt er dan een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent met de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt betalen via pin, tikkie, IDEAL-link of contant. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar een contactloze betaling. Dit is veilig en makkelijk.
Ontvang ik een factuur?
Na onze werkzaamheden ontvangt u een mail met daarin de factuur.

Voor vragen over een factuur kunt u contact opnemen via 0118 201 692.

Zit er garantie op de ontstopping?
U heeft garantie als dit door de monteur wordt aangegeven na het uitvoeren van de werkzaamheden. Wanneer er iets mankeert aan de afvoer of de riolering, dan is het voor ons niet mogelijk om garantie te geven.

Neem gerust contact contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Vlissingen via 0118 201 692 als u last heeft van een terugkerende verstopping.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Vlissingen uit?
Ontstoppingsdienst Vlissingen is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Vlissingen en omgeving. Het maakt verder niet uit of u in het centrum van Vlissingen zelf woont of in de omgeving, wij doen niet aan voorrijkosten!